ANNONS

Vaniljbollar med mörk chokladtryffel

/

Vaniljbollar

100 gram mjölkfritt margarin
1 dl florsocker
1 msk vaniljsocker (med äkta vanilj)
3 dl havregryn
Kakao att rulla i

Tryffel
50 gram mörk choklad
0,5 dl Alpro sojavisp

1. Koka upp grädden och dra av från plattan
2. Knäck i chokladen och rör om tills du fått en slät tryffel
3. Fyll knäckformar till hälften och ställ i frysen i ca 1 timme eller tills tryffeln stelnar helt

4. Mixa havregrynen till ett grynigt mjöl
5. Vispa ihop margarin, florsocker och vaniljsocker
6. Tillsätt havregrynen och vispa ihop till en kladdig deg

7. Rulla 10 bollar av smeten, tryck en grop med fingret i mitten och tryck i en bit tryffel
8. Rulla ihop till en boll igen
9. Rulla i kakao
10. Ät och njut

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00