ANNONS

Chokladbollar fyllda med vit chokladtryffel

/

Chokladbollar. Fyllda chokladbollar. Say no more.

Chokladbollssmet
100 gram mjölkfritt margarin
1 dl florsocker
1 msk kakao
3 dl havregryn
Pärlsocker att rulla i

Tryffel
50 gram vit veganchoklad
0,5 dl Alpro sojavisp

Koka upp grädden och dra av från plattan. Knäck i chokladen och rör om tills du fått en slät tryffel. Fyll knäckformar till hälften och ställ i frysen i ca 1 timme

Mixa havregrynen till ett grynigt mjöl. Vispa ihop margarin, florsocker och kakao. Tillsätt havregrynen och vispa ihop till en kladdig deg

Rulla 10 bollar av smeten, tryck en grop med fingret i mitten och tryck i en bit tryffel. Rulla ihop till en boll igen och rulla i pärlsocker. Ta en kopp kaffe och ät många bollar.

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00