Veganska Oboybollar

by on

Veganska Oboybollar är som chokladbollar fast istället för kakao har jag använd Oboypulver. Det ger nostalgiska minnen från barndomen när jag drack Oboy till allt jag kunde och nu när jag är vuxen kan jag även äta oboy precis så som jag önskar, bra ju? Mina Oboybollar är galet goda och kommer slukas i ett nafs!

Testa även Vegansk Oboykladdkaka

oboybollar vegan

Följ mig på Instagram för mer tips, trix och inspiration till växtbaserad bakning @fridasvegobak

Veganska Oboybollar, ca 15 stycken

150 gram mjölkfritt margarin (rumstempererat)

1,5 dl Oboypulver

6 dl havregryn

2 msk växtbaserad matlagningsgrädde

2 msk ljus sirap

2 krm salt

Kokosflingor att rulla i

  1. Mixa alla ingredienser till en kladdig smet i en matberedare och ställ in i kylskåpet i 20 minuter
  2. Rulla ca 15 stycken chokladbollar av smeten och rulla dem i kokosflingor

chokladbollar med oboy

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.