Det finns inget enklare att slänga ihop till kvällsmyset än peanut butter cups. Det behövs två ingredienser, 6 st medelstora muffinsformar och en frys.
Det fina med dessa peanut butter cups är att du kan välja själv om du vill göra dem sockerfria eller ej. Det finns ju både sockrat och osockrat jordnötssmör och ju mörkare choklad du väljer desto mindre socker innehåller den!
Följ mig på Instagram för mer inspiration till växtbaserad bakning, tips och trix. Tryck HÄR för att komma till min porfil!
Peanut butter cups (6 stycken)
200 gram mörk choklad
1 burk jordnötssmör
6 stycken muffinsformar (medelstora)
- Smält 150 gram choklad
- Fördela chokladen i muffinsformarna och använd en sked för att fördela den ordentligt
- Ställ in formarna i frysen i 15 minuter
- Fyll formarna med rumstempererat jordnötssmör och ställ in dem i frysen i ytterligare 15 minuter
- Smält resterande 50 gram av chokladen
- Fördela chokladen som ett lock över peanut butter cup
- Ställ in i frysen igen och låt chokladen stelna
- Ät genast
TIPS – om vi vill att dina peanut butter cups ska hålla sig fina, glasiga och inte kladdiga en längre stund i rumstemperatur kan du temperera chokladen!








Lämna ett svar