Peanut butter cups

Det finns inget enklare att slänga ihop till kvällsmyset än peanut butter cups. Det behövs två ingredienser, 6 st medelstora muffinsformar och en frys.

Det fina med dessa peanut butter cups är att du kan välja själv om du vill göra dem sockerfria eller ej. Det finns ju både sockrat och osockrat jordnötssmör och ju mörkare choklad du väljer desto mindre socker innehåller den!

peanut butter cups

Följ mig på Instagram för mer inspiration till växtbaserad bakning, tips och trix. Tryck HÄR för att komma till min porfil!

Peanut butter cups (6 stycken)

200 gram mörk choklad

1 burk jordnötssmör

6 stycken muffinsformar (medelstora)

  1. Smält 150 gram choklad
  2. Fördela chokladen i muffinsformarna och använd en sked för att fördela den ordentligt
  3. Ställ in formarna i frysen i 15 minuter
  4. Fyll formarna med rumstempererat jordnötssmör och ställ in dem i frysen i ytterligare 15 minuter
  5. Smält resterande 50 gram av chokladen
  6. Fördela chokladen som ett lock över peanut butter cup
  7. Ställ in i frysen igen och låt chokladen stelna
  8. Ät genast

TIPS – om vi vill att dina peanut butter cups ska hålla sig fina, glasiga och inte kladdiga en längre stund i rumstemperatur kan du temperera chokladen!

peanut butter cups

Kommentarer

Ett svar till ”Peanut butter cups”

  1. Det jag saknar i din blogg när man vill testa något av dig är att det inte finns bilder på steg för steg. Är inte jätteduktig på att baka och ibland har man ingen aning om hur man ska göra fast det står i receptet. Hade varit så bra med bilder så man ser tydligare hur du gör. Därför älskar jag hänga med i dina bakningar i instastory. Hoppas du kan börja fota mer under processen till recepten. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *