100% vegansk, grymt bra hudvård

Inlägget innehåller annonslänkar från lyko.se

Att äta växtbaserat och att vara vegan är två helt skilda saker. Att vara vegan innebär att utesluta allt som kommer från djur även i kläder, smink, skönhetsprodukter och i sin livsstil över lag. När man faktiskt börjar se efter är det skrämmande mycket som innehåller fett från djur, löss som färgämne eller päls/hud från djur. Framför allt är det extremt många skönhetsprodukter som testas på djur, vilket är något vi konsumenter kan stoppa genom att helt enkelt inte köpa eller på något sätt stödja dessa företag.

Att köpa veganska alternativ behöver absolut inte betyda att man behöver offra en större summa pengar eller använda en sämre produkt. Tvärt om skulle jag säga att jag har hittat mina absoluta favoriter för hud och hår sedan jag började shoppa efter stämpeln ”100% vegan”

För min hy, som jag alltid haft problem med, använder jag nu mer endast produkter från Therese Lindgrens märke Indy Beauty. Jag ska vara ärlig och säga att jag föll för att det var en ”kändisprodukt” men tänkte ge dem en chans eftersom de är just 100% veganska. Jag blev positivt överraskad när jag insåg att all min acne försvann, att hyn blev allt mer jämn och att den får behålla sin fuktighet trots årstidens kalla vindar. Det här är verkligen ett WOW-märke som jag tycker att alla borde testa! Dessutom behöver jag inte bli ruinerad eftersom produkterna håller en lägre prisklass än många andra kvalitativa på marknaden.

Jag handlar alltid mina skönhetsfavoriter på lyko.se eftersom jag tycker att dom håller bra priser. Just nu har dom även 25% på några av produkterna jag behöver fylla på med, så nice!

Är det några produkter jag verkligen skulle rekommendera att börja med, som gjort störst skillnad på min hy, så är det de två första produkterna jag tipsar om nedan. Rengöringsmoussen och ansiktsvattnet. De två TILLSAMMANS har gjort min hy som ny!

Den här rengöringsmoussen är guld värd. Jag använder den morgon och kväll när jag tvättar mitt ansikte både när jag ska ta bort mitt smink och när jag bara vill få det rent. Köp den för 99:- HÄR

För bara ett år sedan tyckte jag att ansiktsvatten var överskattat. Men det är definitivt den här produkten TILLSAMMANS med rengöringsmoussen som gjort att mitt ansikte fått ett helt nytt liv. Efter att jag använt den här produkten i mitt ansikte känner jag mig SÅ fräsch och hyn håller sig återfuktad hela dagen. Köp den för 99:- HÄR

Det här är en djuprengörande ansiktsmask som innehåller kol som tar bort sååå mycket orenheter i mitt ansikte! Jag använder den 1-2 gånger i veckan och har fått betydligt mycket mindre pormaskar! Den här produkten rekommenderar jag starkt! Nu kan du köpa den för 126,75:- (ord.pris 169:-) HÄR

Det här är en ansiktsmist som man sprayar över ansiktet. Produkten passar att använda för att sätta sminket, den skyddar mot blue-light så den är perfekt för en skärmnörd som mig samtidigt som den återfuktar och ger min hy bland annat vitamin C. Den här kommer nog bli en ny favorit hos mig och jag har beställt den för endast 111,75:- (ord.pris 149:-) HÄR