ANNONS

BARR Sweden

/

Jag har sedan en tid tillbaka använt två produkter som jag gärna vill tipsa om! De kommer båda från ett märke som heter BARR Sweden och är helt veganska vilket är toppen.

Ni har bett mig om att dela med mig av lite allämna vego-tips här på bloggen och på min Instagram. Det gör jag gärna och eftersom jag vid sidan av bakningen älskar skönhetsprodukter känns det som ett självklart val att tipsa lite om den här gången!

Snow Oil – alltså den här oljan. Den har räddat min hy. På vintern blir jag så torr så hela kroppen kliar men efter några dagar med den här oljan insmord efter varje dusch är jag len som en babystjärt. Okej, inte riktigt, men nästan. Oljan är i alla fall helt grym och doftar fräscht av, just precis, barr! Länk till oljan finns HÄR (ej betallänk)

Multivitamin Cream – är en ansiktskräm som innehåller flera olika vitaminer som är bra för hyn. Jag har många röda pigment i ansiktet och jag tycker verkligen att dom minskat nu men framför allt så har jag mycket färre finnar och huden känns fräsch och matt hela dagen! Länk till oljan finns HÄR (ej betallänk)

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00