ANNONS

Simple Feast middagskasse

/

Betalt samarbete med Simple Feast

En av familjens största i-landsproblem är veckomiddagar. Vi kan GRÄLA om vad, när och hur vi ska äta. Vi har dålig framförhållning. Vi har idétorka. Vi har ont om tid. Men nu är lösningen här! Simle Feast en vegansk matkasse (som går att få som vegetarisk matskasse), i 2-3 portioner eller 4-5, tre dagar i veckan. Man kan välja familjekasse eller en inspirationskasse med helt ekologiska, halvt färdiga veganska rätter som du enkelt färdigställer på 10 minuter. Matkassen kommer dessutom levererad hem till dig som bor i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd vilket förenklar ännu mer!

Det jag gillar extra mycket med Simple Feast är deras tänk kring att förändra människors matvanor med hjälp av riktigt god, vegansk mat. De brinner för samma sak som jag: att veganska rätter ska vara enkla, goda och miljövänliga att tillaga. Heja Simple Feast!

Läs mer på Simple Feast hemsida

Vecka 26 innehöll middagskassen Family Feast följande måltider som smakade fantastiskt gott:

Dag 1: falafel och hummus i varma pitabröd serverat med sesammorötter, youghurtdressing, chilipasta och sallad

vegansk middagskasse

Dag 2: spröd blomkål och varmnudelsalld serverat med champinjoner, vårlök, cashewnötter och sesammarinad

Simple Feast

Dag 3: mild Dahl och Raita serverat med stekt broccoli, potatis, spenat och solroskärnor

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00