Simple feast – Family feast

Betalt samarbete med Simple Feast

Jag är så glad att jag får möjligheten att fortsätta samarbeta med Sipmle Feast och deras fantastiska veganska/vegetariska matkasse som ni hör, går att få både som vegetariska rätter och veganska rätter. Maten i kassen är tillagad av professionella kockar och tar endast 10 minuter att färdigställa för oss! Det är helt sjukt bra och måltiderna har aldrig varit enklare att få veganska, goda och mättande!

Simple feast matkasse

Vi har beställt Family Feast som ger oss barnvänliga måltider för hela familjen. Faktum är att barnen, som i vanliga fall  bara vill äta makaroner, ÄLSKAR maten från Simple Feast och vår äldsta son åt hela tre portioner. Det är vad jag kallar ett helhjärtat omdöme!

Just nu har jag en rabattkod till er! VEGOBAK10 ger dig 10% rabatt på första beställningen!

LÄS MER OM SIMPLE FEAST HÄR

simple feast vegansk matkasse

Visste ni att Simple Feast använder nedbrytbart material från växtfiber som majs, potatis och socker när de tillverkar sina förpackningar? Jag tycker att det är grymt bra eftersom vi måste minska vår plastkonsumtion!

Dessutom kan man få Simple Feast matkasse i både 2-3 portioner och i 4-5 portioner så det passar familjen storlek. Vi använder den stora, veganska kassen till vår familj och har GOTT om mat över till matlådor dagen efter vilket också är toppen!

En av måltiderna vi åt från vår veganska matkasse var Burritos med mild chili son veggie och sallad:

simple feast betyg

Simon, som många av er vet är en skeptiker till vegetarisk mat sa att ”detta var den godaste vegomaten han smakat”. Jag själv håller med och ger den här veganska matkassen 5/5 vegotummar upp!

GLÖM INTE MIN RABATT KOD SOM GER DIG 10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET! Använd VEGOBAK10 i kassan när du beställer! Klicka HÄR för att komma till hemsidan.