Ernst ordspråk är de bästa som finns

Innehåller annonslänk

Hörrni ni, herregud vad trevligt det var att skriva lite mer om mitt lilla liv när responsen blev så otroligt bra! Jag undrar om det har att göra med att man är så otroligt nyfiken på att se ”verkligheten” bakom ett Instagram-konto? Jag menar, jag lusläser varenda rad när en bloggare berättar om att dom faktiskt är människor med normala liv också och inte bara en bild på Insta. Det är det mest intressanta jag vet. Typ.

Så, nu vill ni väl höra hur mycket jag och Simon bråkat, hur många gånger jag tränat och hur många kändisar jag sett? Svaret på alla tre frågor är noll. Däremot har jag en del andra roliga saker att förtälja:

Jag smygläste en äldre mans kvällstidning när jag satt bredvid i kollektivtrafiken och såg en intressant artikel som handlade om Ernst. Jag har alltid varit fascinerad över alla otroligt kreativa citat han levererar (jag har till och med köpt servetter som det står något klatchigt på) och nu har han gjort det igen. ”När relationen sviktar, använd dina fem sinnen för att rädda det”. Alltså GENIALISKT! Lyssna här:

Hörsel: HÖR vad din partner säger, lyssna på varandra

Syn: SE din partner och alla hens kvaliteter

Känsel: KÄNN på din partner (herregud vad jag ska tafsa på Simon nu)

Lukt: dofta på din partner. Om hen doftar gott kan du dofta lite till. Om hen luktar gamla strumpor kan du erbjuda en dusch tillsammans (klimatsmart pga sparar vatten)

Smak: herregud, det är klart att man ska smaka på varandra? Kan det bli för mycket hångel? Nej, precis.

Alltså, HUR smart är inte Ernst?

Jobbet tar mycket energi från mig nu. Så är det ibland, även när man driver eget företag och trots att man älskar det. Det är inte lätt att vara egen företagare. Jag jobbar på att stå på mig och vara den som vet bäst om min affärsidé, argumentera för mig, vara tuff. Men egentligen känner jag mig som en lite flicka som är rädd för monster. Men det är utmanande och spännande och jag utvecklas mycket som person när jag får dra ett sånt stort ansvar själv. Och jag älskar att vara min egen chef! Idag hämtade jag barnen tidigare och så lekte vi med en kompis istället, så himla mysigt!

Note to self: älskade Frida, läs inte din mail när du ligger i sängen klockan 23 och ska sova. Då ligger det garanterat ett meddelande där som gör dig mycket peppad och kreativ eller så finns det ett mail som gör dig konfunderad och ger dig känslan av att du ska skita i allt och börja köra sopbil eller nåt. Ingetdera kommer få dig att slappna av och somna.

Det är så himla roligt att cykla med barnen, vi cyklar varje dag till förskolan men under hösten har Albin klagat på att hans cykel är för liten. Han lärde sig cykla utan stödhjul i rätt tidig ålder, om jag inte minns fel har han varit utan dem i ett år nu. Vi fixade en cykel till Albin, som vi hittade på skroten (hur kan man slänga en Cresent i fullt dugligt skick?) som är en, eller till och med stå storlekar större och nu cyklar han som en riktig räserförare och vi tävlar om vem som kommer först. Det är så roligt att bara skratta och skoja hela vägen. Det känns mycket bättre hjärtat att lämna på föris då än att lämna en irriterad pojke som är besviken för att han inte orkar cykla. Elvin får sitta i stol bakom mig ett tag till för med han på springcykel skulle vi vara framme när syrenerna blommar.

Jag har bestämt mig för att måla om i trappan och hallen på övervåningen. När vi renoverade där kunde vi inte riktigt bestämma oss för en färg, men nu är jag så trött på att gå upp i en alldeles vit, kall trappa när jag ska sova. Det ska bli en beige färg som kommer bli så fin, ni ska få se när det är klart!

Jag vill också komma med två veganska beauty-tips:

Världens finaste läppstift som du hittar HÄR

Har läppstiftet på den här bilden

Är ni också så bleka så ni är grå i ansiktet nu? Jag brukar akta mig för solen men gillar ändå att vara lite solkysst. Jag har en vegansk brun utan sol som man sprayar på kroppen som är GRYM! Jag får en jämn, verklighetstrogen bränna och den kladdar ingenting! Den finns HÄR

 

 

 

 

 

Kommentarer

Ett svar till ”Ernst ordspråk är de bästa som finns”

  1. Hej Frida!

    Du är helt otroligt som orkar köra på och kämpa med tanke på allt tufft du har nu.
    Bra att du tar stunder och bara njuter av att vara med barnen.

    Ta väl hand om dig och se till att varva ner på kvällen, så ja, läs inte mailen i sängen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *