Odla morötter i vatten

Herregud vad veckorna går fort. Det känns i och för sig ganska skönt, jag menar, jag kan inte vara den enda som längtar efter våren nu? Jag har noterat att det börjat bli lite ljusare när vi cyklar till förskolan på morgonen. Bara en sådan lite sak gör mig lycklig i själen, trots att det varit ganska mulet här på Öland i veckan.

Jag och Albin planterade årets växthusodlingar i helgen. För en gångs skull är vi ute i god tid så vi kan få en lång, god skörd på alla goda grödor! Jag lovar att visa er när det kommer upp lite skott. Tills dess vill jag tipsa er om att odla ”slattar” hemma. Jag la änden på några morötter i lite vatten och nu har dom börjat gro upp gröna stjälkar och om någon vecka eller två kommer det garanterat komma lite rötter i botten och då är morötterna redo att sättas i jord. Att odla har blivit lite av en ny hobby, det är nästan som att vänta barn, se hur grödorna växa och behandla dem med kärlek. Hehe.

odla morötter i vatten

I veckan har jag också framkallat bilder på barnen och på ett gäng bullar som jag fotat själv. Jag älskar SmartPhoto och eftersom jag själv älskar att fota så är det ett enkelt sätt för mig att framkalla mina bilder på. Dessutom blir det så personligt att ha en tavla hemma som ingen annan har! Vem vill inte ha en tavla med bullar hemma? Tavlan som det står ”fika” på kommer från Desenio som också är en favorit när det kommer till posters!

Jag jobbar rätt hårt just nu med saker som jag inte riktigt kan prata om än. Det är roligt, men tråkigt att inte kunna prata med er om det. Dock så kommer det ena projektet lanseras ganska snart och jag är så peppad! Det är därför jag är lite restriktiv med att visa vad jag bakar, för jag vill inte och kan inte visa er för mycket. En del av mitt jobb, hemliga projekt. Det passar bra för en tjej som inte kan hålla tyst en sekund 😉

Här kommer i alla fall en lite tjuvkik