Vegansk matkasse, tre dagar

I samarbete med Simple Feast

Jag fortsätter mitt samarbete med Simple Feast för att de är så otroligt grymma på det de gör! De låter professionella kockar laga veganska eller vegetariska måltider med riktigt bra och nytänkande smaker som de sedan levererar till kundens dörr. De veganska/vegetariska måltiderna som ligger i kassen är inte bara goda utan även förpckade i klimatsmarta lådor och påsar. Maten är lagad efter säsong med en modern touch vilket ger mig så mycket ny inspiration och hela familjen älskar maten! Vet ni vad det bästa är? Maten tar bara 10 minuter att färdigställa. Det är helt fantastiskt eftersom jag hinner med mycket mer än bara matlagning och disk under vardagskvällar.

Simple Feast levererar i dagsläget till kunder som bor i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd.

Vet ni en till bra sak? Med min kod ”VEGOBAK10” får du 10% rabatt på din första beställning. Klicka HÄR och beställ din första kasse redan idag. Du kommer INTE ångra dig!

Den här veckan har vi testat deras veganska matkasse som heter Green Feast för 4-5 personer och fick följande måltider hemskickade till oss:

Dag 1: Bakade auberginer med apelsinsallad serveras med kikärtor, grönkål, picklade rädisor och myntadressing

Jag älskar de vackra färgerna i den här måltiden och auberginen var riktigt god att lägga i de medföljande wrapsen och äta hela måltiden som en taco.

simple feast matkasse

Dag 2: Svampbourguignon och potatismos serveras med morötter, puylinser, grönkål, äpple och lingondressing

Alltså WOW, det här var SÅ gott! En helt fantastisk gryta med mycket smak. Magen blev väldigt mätt och belåten efter den här måltiden!

vegansk matkasse

Dag 3: Grönsaks-mole och kokt bulgur serveras med quinoa, palsternacka, gurka, vårlök och salsa fresca

Den här måltiden gav oss riktigt spännande smaker och gurksalladen var helt magiskt god tillsammans med grönsaks-molen!

vegetarisk matkasse

Glöm inte min kod VEGOBAK10 som ger dig 10% rabatt på din första beställning HÄR