Innehåller annonslänkar
Veganska candy cookies är riktigt goda godiskakor som smakar mycket choklad! I kakorna har jag inte bara tillsatt chokladknappar utan även något vi kan kalla veganska Non stop. Så vansinnigt gott!
Veganska Non stop har jag köpt HÄR
Följ mig på
Veganska candy cookies (ca 12 stycken)
150 gram mjölkfritt margarin (rumstempererat)
1 dl farinsocker
1 dl strösocker
3 msk kikärtsspad
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
0,5 dl kakao
2,5 dl vetemjöl
0,5 tsk salt
150 gram chokladknappar (jag använder DE HÄR chokladknapparna)
120 gram veganska non stop
- Sätt ugnen på 200 grader
- Vispa margarin, farinsocker och strösocker poröst
- Tillsätt kikärtsspad och vispa tills smeten precis gått ihop
- Tillsätt de torra ingredienserna och vänd med en slickepott ihop till en kladdig deg
- Vänd i 50 gram av chokladknapparna och 60 gram av non stop i smeten
- Klicka ut 10-12 bollar fördelat på två plåtar täcka i bakplåtspapper
- Grädda en plåt i taget mitt i ugnen i 10-12 minuter
- Strö över chokladknappar och non stop på kakorna direkt när de kommit ut ur ugnen och låt kakorna svalna helt på plåten
Veganska candy cookies går att frysa
Lämna ett svar