Veganska peanutbutter blondies med vit choklad

by on

Veganska peanutbutter blondies med vit choklad, behöver jag säga mer? Dessa sega blondies smakar som en blandning av kola och jordnötssmör tillsammans med vit choklad. Ni MÅSTE testa att baka dessa, de är SÅ goda!

peanutbutter blondies vegan

Följ mig på

Instagram

Facebook

Veganska peanutbutter blondies med vit choklad

200 gram mjölkfritt margarin

2dl/180 gram strösocker

1dl/75 gram muscovadosocker (det går lika bra med farinsocker)

150 gram jordnötssmör utan socker

2dl/200 gram växtbaserad vispgrädde

2tsk/10 gram vaniljsocker

2tsk/10 gram bakpulver

2dl/180 gram vetemjöl

0,5 tsk salt

150 gram vegansk vit choklad

  1. Ställ ugnen på 200 grader
    Vispa margarin, strösocker, muscovadosocker och jordnötssmör fluffigt. Vispa sedan i grädden lite i taget
  2. Blanda de torra ingredienserna och vänd ned dem i smeten med en slickepott
  3. Hacka den vita chokladen grovt och vänd ned den i smeten. Bred ut smeten i en form (25x35cm) klädd i bakplåtspapper
  4. Grädda dina blondies mitt i ugnen i 25-30 minuter och låt dem sedan svalna helt i formen, helst i kylskåp och skär den sedan i 15 bitar

Veganska peanutbutter blondies med vit choklad går utmärkt att frysa in

 

You may also like

4 Comments
  1. Isabella 2 månader ago

    Det ser så gott ut! Tänkte nog baka dessa ikväll. Men vilken ugnstemperatur hade du?

    Reply
    • Frida 3 veckor ago

      200 grader 🙂

      Reply
  2. Emma 2 månader ago

    Undrar när man ska ha i margarinet? 🙂

    Reply
    • Frida 3 veckor ago

      Du ska vispa margarinet, läs steg 1 🙂

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published.