Veganska peanutbutter blondies med vit choklad, behöver jag säga mer? Dessa sega blondies smakar som en blandning av kola och jordnötssmör tillsammans med vit choklad. Ni MÅSTE testa att baka dessa, de är SÅ goda!
Följ mig på
Veganska peanutbutter blondies med vit choklad
200 gram mjölkfritt margarin
2dl/180 gram strösocker
1dl/75 gram muscovadosocker (det går lika bra med farinsocker)
150 gram jordnötssmör utan socker
2dl/200 gram växtbaserad vispgrädde
2tsk/10 gram vaniljsocker
2tsk/10 gram bakpulver
2dl/180 gram vetemjöl
0,5 tsk salt
150 gram vegansk vit choklad
- Ställ ugnen på 200 grader
Vispa margarin, strösocker, muscovadosocker och jordnötssmör fluffigt. Vispa sedan i grädden lite i taget - Blanda de torra ingredienserna och vänd ned dem i smeten med en slickepott
- Hacka den vita chokladen grovt och vänd ned den i smeten. Bred ut smeten i en form (25x35cm) klädd i bakplåtspapper
- Grädda dina blondies mitt i ugnen i 25-30 minuter och låt dem sedan svalna helt i formen, helst i kylskåp och skär den sedan i 15 bitar
Veganska peanutbutter blondies med vit choklad går utmärkt att frysa in
Lämna ett svar