Vegansk ris á la malta

Jag tycker att vegansk ris á la Malta är det godaste på hela julbordet! Det är så krämigt och gott, liksom lagom sött och passar superbra tillsammans med lite färsk frukt och bär. Jag brukar alltid toppa min med granatäpple och apelsin men jag vet att en del vill äta den med saftsås. Hur äter du din ris á la Malta? Vegansk ris á la Malta är superenkelt att göra och kommer gå hem hos alla jul- och icke julfirare! vegansk ris a la malta
Vegansk ris á la Malta
Portioner: 4-6 stycken Tid: 15 minuter Ingredienser 8 dl kall, vegansk risgrynsgröt (följ det här rceptet) 4 dl växtbaserad vispgrädde 1/2 dl florsocker 2 tsk vaniljpasta (eller 1 msk vaniljsocker) Topping 3 st filéade apelsiner 1 dl granatäppelkärnor 1 dl hackad sötmandel Vispa grädde, florsocker och vanilj tills du får en fluffig grädde. Blanda i risgrynsgröten. Toppa med filéad apelsin, granatäppelkärnor och hackad mandel.