Hej finaste ni <3
Jag vill först och främst tacka för den otroligt fina responsen jag fått på min bok ”Veganska godsaker” som släpptes den 20/4-21. Jag är överväldigad, stolt och ödmjukast tacksam. Tack för att ni köper min bok. Tack för att ni hänger här. Tack för att ni gör mitt jobb till det roligaste jobbet jag någonsin kunnat tänka mig!
Om du vill köpa min bok kan du göra det här
Dessa veganska kanelbullesnittar är perfekta att baka när du inte orkar baka kanelbullar. Du kanske vill ha något gott att doppa i kaffet? Då passar det utmärkt att svänga ihop en plåt kanelbullesnittar men se till att gömma dem väl. De tar slut fort!
Veganska kanelbullesnittar
Portioner: 20 stycken snittar
Tid: 30 minuter
Ugn: 200 grader
Ingredienser
150 g mjölkfritt margarin
90 g/1 dl strösocker
210 g/3 1/2 dl vetemjöl
42 g/2 msk ljus sirap
5 g/1 tsk bakpulver
2 tsk mortlad kardemumma
3 g/1/2 tsk salt
Kanel och pärlsocker till topping
Knåda ihop alla ingredienser (utom kanel och pärlsocker) till en deg. Dela degen i två delar och rulla ut till längder. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och tryck till dem så de blir lite platta. Strö över kanel och pärlsocker. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. Låt kakorna svalna lite och skär dem i snittar.
Lämna ett svar