Trippel chokladfudge

Innehåller annonslänkar

Det godaste av julgodis är väl ändå det med choklad? Så, vad sägs om att trippla chokladen och använda både vit, ljus och mörk choklad? Då blir det trippel chokladfudge!

Varje lager görs på samma sätt men med olika sorters choklad. Koka en fudge i taget och häll den i formen för att stelna i kylen (eller ställ ut den på balkongen/altanen) innan du kokar nästa lager och breder på!

Du hittar mig på Instagram under namnet @fridasvegobak!

Trippel chokladfudge

1,5 dl växtbaserad grädde

2 dl strösocker

50 gram choklad

  1. Koka upp grädde och socker till 116 grader, använd gärna en termometer
  2. Dra av kastrullen från plattan och vänd ned chokladen
  3. Blanda tills du får en jämn fudge
  4. Bred ut fudgen i en form (15×15 cm) och ställ in i kylen för att stelna