Innehåller annonslänk
Min no bake chokladbollspaj är fylld med en krämig chokladtryffel och toppad med en extra chokladboll. Jag kan inte beskriva i text hur god den här är. Jag kan bara säga: mmmmm, vilken goding!
Följ mig på
Ladda ned min app ”Veganska godsaker”
No bake chokladbollspaj
Pajskal
100 gram mjölkfritt margarin
1 dl strösocker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
4 dl havregryn
2 msk kallt, starkt kaffe
- Mixa alla ingredienser i en matberedare
- Tryck ut smeten i 4 små pajformar med löstagbar botten (jag har dessa)
- Med smeten som blir över rullar du 4 stycken chokladbollar och rullar i kokos
- Ställ in i kylen
Chokladtryffel
2 dl växtbaserad grädde
200 gram vegansk choklad (du kan använda både mörk och ljus choklad)
- Värm grädden i en kastrull och dra av den från plattan
- Bryt i chokladen och rör om tills den smält
- Fyll pajskalen med chokladen och ställ in i kylskåpet i 2 timmar
- Tryck i chokladbollarna
- Plocka ur pajen ur formen
Lämna ett svar