Smoothie med superfood

I annonssamarbete med Helthetshälsa

 

smoothie med superfood

Visste ni att mitt absoluta favoritmellanmål är en riktigt god smoothie? Jag har äntligen hittat en ekologisk produkt som jag verkligen gillar att tillsätta i mina smoothies. GREENS med Ashwagandha och rödbeta från Helthetshäla som är ett 100% ekologiskt pulver och passar utmärkt för mig som äter en växtbaserad kost

GREENS har en rad olika hälsofördelar, bland annat:

Bra för hjärnan – eftersom den innehåller jod och järn som bidrar normal kognitiv funktion

Innehåller Chlorella – som är en av få växter som innehåller det B12-vitamin människan kan tillgodogöra sig

Bra om du är stressad eller orolig – eftersom B12 och jod bidrar till nervsystemets normala funktion som hjälper dig att kunna hantera dina känslor och sitt humör (okej, väldigt bra för mig)

Ashwagandha – är en adaptogen som bidrar till avslappning och fysiskt välbefinnande

Jag upplever att den har hjälpt min hy att återfå sin lyster men framför allt har det hjälpt mina tarmar att återgå till normal funktion efter att jag förstört dem under min tid med ätstörningar.

Helhetshälsa är verkligen ett företag jag vill stötta eftersom de tillverkar sina produkter i Sverige och hela deras sortiment är vegetarianvänligt. Dessutom är de flesta produkter registrerade hos Vegan Society. Hela idén bakom Helhetshälsa är att ha marknadens renaste produkter och därför väljs alla råvaror med omsorg. Ja, Helhetshälsa är verkligen ett företag att stötta!

Ni kan köpa GREENS här

Så här mixar jag till min smoothie:
Smoothie med superfood

1 banan

1 dl frusen mango

1 dl frusna blåbär

0,5 dl frusna lingon

1 dl växtbaserad yoghurt/dryck

1-2 tsk GREENS från Helhetshälsa

  1. Mixa alla ingredienser till en slät smoothie

TIPS – du kan dricka smoothien med sugrör eller hälla den i en skål och toppa med färska bär, frön och nötter!

smoothiebowl recept