Vegansk matkasse för hela familjen

Att samarbeta med @simplefeast är något jag är väldigt stolt över. Varje inlägg jag skriver i samarbete med dem är ren och skär lycka eftersom det inte alltid varit en självklarhet att hitta en vegansk matkasse för hela familjen. Som dessutom blir hemkörd till dörren. Och som pricken över i:et smakar helt fantastiskt gott.

Ni vet vid det här laget att jag fullkomligt älskar Simple Feast. Inte bara maten utan hela konceptet. Vegetarisk/vegansk middag levererad till dörren, i miljömärkta förpackningar, färdig att äta på 10 minuter. Det blir inte bättre för en sliten småbarnsmorsa som jag. Faktum är att barnen också äter med glädje. Till och med min halvskeptiska fästman äter som om det vore, ja, hans sista måltid i livet (okej, jag tänkte skriva "som om det vore en död gris som låg där" men insåg att det kanske inte är så roligt att skoja om).

simple feast

Som ni förstår älskas Simple Feast matkasse av alla i min familj och jag tycker att det är ett helt fantastiskt sätt att hitta nya, smakrika, mättande vegetariska eller veganska måltider på.

Vi beställer oftast Family Feast för 4-5 personer (man kan beställa alla kassar till 2-3 personer också) för att lite mer barnvänliga veganska middagar passar vår familj bättre. Men, vi har också testat Green Feast och både jag och Simon blev helt till oss av hur gott det faktiskt går att göra en vegansk middag. Det finns liksom inget som saknas. Måltiden är helt komplett i både smak, mängd och färg.

Ni går så klart inte vinstlösa från det här inlägget för jag vill givetvis ge er en liten push på vägen för att ta saken i egna händer och faktiskt testa Simple Feast matkasse. Därför ger jag er en rabattkod som i ”VEGOBAK10” att skriva in i kassan när ni beställer er första kasse. Klicka HÄR för att komma till hemsidan.

Simple Feast levererar i nuläget i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd.

vegansk matkasse