Bjud på vegansk middag!

I samarbete med Simple Feast

Att bjuda på vegansk middag har aldrig varit enklare. När jag fick hem lådan från Simple Feast och såg all härlig vegansk mat bestämde jag mig för att bjuda in några vänner på vegansk middag!

Jag är aldrig orolig över hur den helt vegetariska maten från Simple Feast ska tas emot för jag vet att alla kommer älska den! Nu har jag arbetat med företaget i ett halvårs tid och jag kan med handen på hjärtat, stolt meddela att ingen som smakat maten har tyckt illa om den. Snarare tvärtom, alla har ÄLSKAT den!

vegansk matkasse

”Man behöver inte vara vegan för att älska den här maten!”

Och att det bara tar några minuter att få den färdig. Att maten är omsorgsfullt framtagen efter säsong och lagad av professionella kockar. Ja, bara det gör Simple Feast till ett av mina favoritföretag.

Ni får 10% rabatt på er första kasse med koden ”VEGOBAK10”. Glöm inte att du kan välja mellan 2-3 och 4-5 portioner. Du kan också välja om du vill ha matkassen Family Feast eller den som heter Green Feast. Och om den ska vara vegetarisk eller vegansk. Om du har familj eller är relativt nybliven vegetarian/vegan skulle jag personligen rekommendera Family Feast som är lite snällare i smakerna men om du är inbiten vego och vill testa nytt så är Green Feast absolut för dig!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIMPLE FEAST HEMSIDA

vegansk middag
simple feast matkasse