Vegansk kladdkaka tillagad i Cosori Airfryer. Den här kladdkakan är enkel att baka och smakar mycket choklad från både kakao och mörk choklad. Den går fort att grädda i airfryer och får en härligt krispig yta!
Cosori Premium Aifryer har vunnit bäst i test år 2021 och jag förstår verkligen varför! Airfryern kommer med så många funktioner att jag känner att jag kan tillaga en komplett måltid i den och till och med baka mina kakor i den.
Varför Cosori Aifryer?
- Helt unik med 11 stycken olika förhandsinställningar
- Pekskärm som gör den enkel att styra och anpassa efter tillagningen
- Hälsosammare måltider
- Upp till 1,5 gånger snabbare än en traditionell ugn
- Du kan grilla, steka, baka de flesta olika livsmedel
- Pre Heat-funktion som gör att airfryern värms upp innan du börjar använda den
- Keep Warm-funktion som gör att maten håller sig varm efter tillagning
- Shake-funktion som påminner dig om att röra om eller vända maten efter halva gräddningstiden
- Talar om för dig när maten är färdig genom att pipa
Vegansk kladdkaka i Cosori Airfryer
Portioner: 2 stycken
Förberedelse: 10 minuter
Tillagning: 10 minuter
Temperatur på airfryer: 200 grader
Ingredienser
50 g mjölkfritt margarin
1 dl ljust farinsocker
1 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
½ dl växtbaserad matlagningsgrädde
50 g mörka chokladknappar
Gör så här
Börja med att förvärma airfryern i 5 minuter på 200 grader. Smält margarinet på låg värme i en kastrull (margarinet får inte koka) och dra av från plattan. Blanda i alla ingredienser utom chokladknapparna och rör ihop till en jämn, klumpfri smet. Tillsätt chokladknapparna och rör ihop smeten så dom fördelar sig jämnt. Bred ut smeten i tårtformen som finns i Cosori tillbehöspaket. Ställ in formen i Cosori Airfryer och grädda kladdkakan på 200 grader i 10 minuter. Låt svalna och servera med färska bär.
Lämna ett svar