Veganska kladdkakor

Den 7/11 är det Kladdkakans dag. Kladdkakans dag är för mig en helig dag! Sedan jag började baka, när jag bara var ett litet barn, har jag gjort kladdkakor till höger och vänster. När jag mådde som allra sämst i min ätstörning såg jag det som avkopplande att baka. Knasigt kanske, att en anorektiker bakar, men ja, det är sant. Det var i kladdkakor jag fann kärleken till bakning vilket är en anledning till att jag gör det jag gör, bakar och delar med mig. Därför är kladdkakakans dag en alldeles speciell dag för mig. I det här inlägget delar jag mina 5 godaste veganska kladdkakor!

Kladdkaka med chokladfudge och pekannötkola

vegansk kladdkaka

Snickerskladdkaka

vegansk kladdkaka

Kladdkaka med chokladmousse

vegansk kladdkaka

Kladdkaka med cookie dough

vegansk kladdkaka